SK EN
Kalendár Zažili sme Naše úspechy Povedali o nás

Začíname s ročníkovými témami na gymnáziu

Prváci, „startupisti“, začali svoj „start-up“ ročník v podnikateľskom duchu – marketingovým prieskumom čo ľudia na škole milujú a nenávidia na čokoláde. Zaoberali sa konceptom „fair trade“ a pôvodom čokolády. Potom mali možnosť ochutnať rôzne druhy čokolády a začali pracovať na marketingovom projekte – dizajne vlastného „sladkého“ stromu.

Naši druháci – „Prieskumníci“ sa vydali na cestu okolo sveta – navštívili všetky kontinenty; v Ázii sa zastavili v Japonsku, kde si vytvorili originálne origami, potom zašli do Afriky, kde sa dozvedeli o koloniálnej minulosti tohto kontinentu. Celkovo sa dá povedať, že ich výlet bol úspešný a dozvedeli sa zaujímavosti o iných kultúrach.

Tretiaci – „Lídri“ sa popasovali s výzvou kreslenia „naslepo“, súťažiac o najkrajší obrázok. Potom ako zachránili vajce na tvrdo od istej smrti, vydali sa hľadať poklady v budove školy a vzájomne si vytvorili náučné aktivity. Všetky tieto aktivity boli tvorivé a zahŕňali širokú paletu aktivít – od písania poézie až po čítanie z pier a používanie kúzelnej paličky.

Všetky triedy sa brilantne zhostili svojich nových rolí a splnili úlohy s nasadením a iniciatívne.

Ms. Hayley

< späť