SK EN
Kalendár Zažili sme Naše úspechy Povedali o nás

študentská firma Allure

Študentská firma Allure, š.f., vyrábajúca a predávajúca parfumy “For Her” a “For Him” zastrešenej organziáciou Junior Achievement Slovensko,  prišla do finálnej fázy svojho podnikania, ktoré ukončila Záverečným valným zhromaždením, na ktorom boli akcionárom predstavené výsledky hospodárenia, ale aj celkové zhodnotenie pôsobenia firmy. 

Mladí podnikatelia si prešli náročnými výzvami, od marketingového prieskumu, cez nákup kvalitných materiálov, výrobu, marketing, predaj, súťaženie v silnej konkurencii na Veľtrhu podnikateľských talentov v Bratislave. 

Na záverečnom Valnom zhromaždení, ktoré sa konalo v priestoroch SBG BESST, bola jednohlasne schválená Výročná správa a tiež bolo položených niekoľko otázok týkajúcich sa fungovania firmy a finančných výsledkov. Následne boli akcionárom vyplatené nominálne hodnoty zakúpených akcií, rozdelenie zisku a poďakovanie za dôveru. 

Hoci bol tento projekt náročný, nielen organizačne, ale aj časovo, táto skúsenosť dala študentom príležitosť pochopiť základy podnikania, nájsť v sebe organizačné schopnosti a tiež schopnosť efektívne pracovať aj “pod stresom”. 

Študenti prajú budúcoročným študentským firmám veľa šťastia a hlavne, nech sa nevzdávajú!

< späť